Kupujete vibrační lehátko? Do obchodu jedině s bateriemi

Lily Anička začala trpět na bolesti bříška. Každý den jsme zkoušeli novou metodu, kterou jsme se dočetli na internetu nebo nám někdo poradil.

Co například?

  • Masírování bříška,
  • masírování zadečku,
  • kapičky,
  • nošení na tygříka,
  • pokládání na bříško,
  • teplé koupele, pleny,
  • cvičení s nožičkami,
  • jízda v kočárku na krkolomných terénech.

Právě houpání nás přivedlo k myšlence, že Lilince koupíme vibrační lehátko, které by mohlo pomáhat jejímu bříšku.

Zatoužili jsme se po lehátku značky Fisher Price do 18 kg. Protože jsem ale lehátko chtěli mít co nejdříve doma, rozhodli jsme se navštívit obchod Chicco na Novém Smíchově. Značku Fisher Price neměli, jaké bylo ale naše překvapení, když jsme zjistili, že nemají ani do jednoho lehátka baterie.

“Takže pokud chci dceru posadit do různých lehátek a vyzkoušet její reakci, musím si jít nejdříve koupit baterie, rozumím tomu správně”, zeptal se zamračeně Adam.

“Ano, bohužel, je mi to líto, to má takhle výrobce”, zněla odpověď prodávajícího. Odjeli jsme s nepořízenou.

Byla jsem nadšená, když jsem doma našla přímo kamennou prodejnu Fisher Price. Hurá, jedeme tam, lehátek a houpaček mají spoustu! Jaké bylo ale naše překvapení, když nás v obchodě uvítala velmi nepříjemná mladá slečna, která tam prodávala za trest. Zadali jsme “složitý” úkol a to: “Rádi bychom vyzkoušeli, jak bude naše miminko reagovat na různá lehátka, můžeme u vás vyzkoušet?”

“Bohužel, všechno mám zabalené v krabicích a výrobce si nepřeje, abychom to skládali, protože pak už to neprodáme”.

WTF? Znělo nám v hlavách. Takto se prosím pěkně prodává zboží v hodnotě kolem 2 000,-. Nemožnost vyzkoušet, neochota prodávajících. Doneste si příště vlastní “buřty”, pak to možná půjde.

Nakonec jsme odjeli do Letňan, do Babiez.cz. Prodejce nám velmi ochotně poradil a ukázal nám, jaké možnosti máme a samozřejmě jsme si mohli všechno vyzkoušet. Lily Anička byla zrovna v módu “spím jak zabitá a všechny vás miluju”, takže jsme výběr museli udělat sami. Zvítězilo lehátko Java Jungle. Nejdřív jsme se doma všichni lekli, že nám sní malou Lily Aničku, tato obava se ale nakonec stala lichá a Lily Anička si po pár dnech začala na lehátko zvykat a dokonce ji začalo uspávat.

lily-anna-nove-vibracni-lehatko

Pokud vám přijde vaše cílovka přímo až pod nos, zajímejte se o to, jak ji uspokojit, nadchnout a výrobek prodat. Je fajn, když od vás odchází nadšená a o pár korun lehčí. Opačný pocit netěší nikoho.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..