Výlet na Kokořín

Milá Lilinko!

Rosteš nám jako z vody a je nám s Tebou moc hezky. Už jsme s Tebou projeli kus světa. Byla jsi u babičky a dědy v Novém Hrozenkově, užila sis první Family Building a teď o víkendu v sobotu jsi byla dokonce na svém prvním hradu Ko-ko-ko Kokořín.

Lily Anička na výletě
Lily Anička na výletě

To Ti byla paráda! Na obhlídku mimopražských končin s námi vyrazil Tvůj strýc David (strýc ve volném čase prodává Durgol, ačkoliv je konzultant na SAP a krásná teta Olenka (ne Alenka, zlatíčko :)). Samozřejmě táta a máma a ty a pejsek. Naše milované DUO MIMI A LILY.

Šaty těhotenské, šaty parádní

“Maminka je zase těhotná?”, mrkla očkem Mimi na Adama. “Co?”, zděsil se trošku tatínek.
“No, že má těhotenské šaty”, vysvětlila Mimi. Tatínek Mimi místo odpovědi podrbal pod krkem: “Ty jsi naše pako, viď.”

Maminka už po porodu dávno skáče přes kaluže. Na ten den se vyfešákovala, skoro jak na přehlídkové molo! 🙂

Maminka a Lilinka na výletě
Maminka a Lilinka na výletě v šatech od Victora Grace

Oblékla si fialovo-černé šatičky, ve kterých Tě může Lilinko ládovat mateřským mlékem přímo ze svého zdroje a to považ, bez ostychu na veřejnosti. Žádné hloupé zapínací patenty, prostě jen super materiál. Šatičky si maminka koupila v těhotenství od milé paní majitelky Blanky Grossové.

Dělají ženy krásné jak v těhotenství, tak následující měsíce po porodu“, říká Blanka a má pravdu.

Šaty od Victoria Grace
Šaty od Victoria Grace před pár měsíci

Tatínek Adam tenkrát nechtěl věřit: „To se mi nějak nezdá“, vrtěl při nákupu hlavou a se zamračeným výrazem vytahoval penízky ze šrajtofle. Na výletě se ale přesvědčil a na vlastní oči viděl, že šaty pro těhotnou padnou i štíhlé lani, kterou myslivci v okolí hradu Kokořín chtěli zastřelit (maminka citovala tatínka).

Na co můžeš vzpomínat Lilinko?

A co jsme viděli, milá Lily Aničko? Už vím, kde se stýká, tam u Mělníka, tok řeky Labe s Vltavou. Dospěláci se nakrmili v restauraci Na Hradbách. A pak hurá směr Kokořín.

Jediná ty Lilinko jsi věděla, že Tě čeká mléko od maminky v místě opředeném tajemstvím. Hodovala jsi přímo pod hradem Kokořín. V očích trošku strachu, aby ne. Na hradě prý kdysi dávno žil zlý rytíř, který u hradní zdi probodl mladou dívku mistra mlynáře. Od té doby hrad obývají duchové. Také je v hradu ukrytý poklad. Ale to už nás hradní uklizečky hnali z hradu zpátky domů, neměli jsme šanci prozkoumat terén.

Se strýcem Davidem byla velká legrace. Staral se o Tvou hlavičku, aby Ti na ni nenafoukalo. Nakonec jsi dostala na hlavu utěrku na leštění značky Sonax. Teta Olenka Tě mazlila a chovala, no jeje. Měl jsi se jako opravdová princezna z hradu Kokořín.

Hrad Kokořín
Hrad Kokořín

Těšíme se s Lily a Mimi na další výlet.

Máma a táta, teta a strýc

Táta, máma, teta a strýc
Táta, máma, teta a strýc na výletě s Lily Aničkou a Mimi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..