Luční kytka od srdce a kokosové tyčinky na konci školkové sezóny

Hurá, máme tu prázdniny. No vlastně pořádně ještě nevím, co si pod tím představit. Do školky jsem tenhle rok sice chodila, ale na zkrácený úvazek. Abych jako byla ve čtvrtek po obědě doma a celý pátek s mámou a bráchou.

První rok ve Stádleci mám za sebou. No rok. Chodila jsem do školky všehovšudy 3 měsíce. A poznala milé paní učitelky a nové kamarády. Zajeli jsme si na výlet do zážitkového parku Zeměráj v Kovárově. Tam musím vzít také mámu, tátu a Vincu. Poznala jsem, že existují i jiné povolání rodičů, než že je máma SEO a táta UX konzultant a maj svý klienty. A taky jsme zasadily javor na památku nedožitých 85. narozenin paní Olgy Havlové. A dostaly stádlecký perník.

Úplně z něj svítí E110, ale jako památka dobrý! 😉

A pak to přišlo

Nečekaně. Konec roku byl tu.

Za svou práci si paní učitelky zaslouží poděkování. Tak jsem na konci roku donesla kytičku. Luční. Piškoty, domácí.

A tyčinky kokosové z knížky Cukrfree. Máma brzy napíše recept a přidá pár fotek do Tuhýho kořínku. Zamilovala jsme si lyofi… no tyhle jahody a maliny. A máma je do těch kokosových tyčinek přidala. Olizoval se Vinca, já, máma, táta i paní učitelka Pavlína a děti.

Luční kytička ze zahrádky

A tady jsou luční kytičky, které jsme s mamkou stříhaly a trhaly pro 3 paní učitelky. Vinca nosil klacek. Tedy pak něco utrhl, ale většinou jen okvětní lístky.

Líbí se vám kytička?

A nevíte, jak dlouho ty prázdniny budou trvat?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Komentáře: 5

  1. Lilko, prázdniny budou trvat 2 měsíce. To už tak bývá každé léto. Zvykneš si, uvidíš 😉

    A ten perník nejez. Není dobrej.

    Táta

  2. Prázdniny si Lilko moc užívej a perník si vychutnej 🍫Pšt hlavně to neříkej tátovi, že jsem Ti to dovolila . Těším se až budeš moci číst a vše si tady přečteš. Krásné prázdniny! 🌸

    1. Terko, táta si to přečte 🙂 Von je trošku jedovatej, fakt. Je tam třeba “Žluť SY” (E110). Máma jeden ochutnala a zezelenala :). Ba ne. A díky, Tobě taky krásný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..