Nejlepší dárek ke 3. narozeninám? Zvonek na First BIKE

“3 roky mi budou,” hlásila jsem měsíc před narozeninami každý den. A pak jsem toho magického věku dosáhla.

Člověk by řekl, že se až tak moc nezměnilo, já bych ale řekla, že jo. Jezdím s tátou do naší chaloupky a tam s ním řeším řemeslníky, podlaháře, okenáře, topenáře… To bych například ve 2 letech dělat nemohla. Zkrátka mám s tátou hodně práce, takže jsem si pořádnou oslavu zasloužila.

Vohoz na oslavu

Máma mi slíbila fajn oslavu. Já jsem upřímně nevěděla, do čeho jdu. Na svůj 2. divoký mejdan jsem zapomněla, jak na svoje donedávna oblíbený prasátko Pepinu. Tak k věci. Musela jsem se oháknout a připravit na všechno. Teplé ponožky, kdybych byla bez bot, sukně, kdyby se tančilo a čepice a nákrčník jako moderní doplněk. Mami, můžeme vyrazit!

Vyrážíme do Teplic!

Vyrážíme slavit do lázeňskýho města

Slavit jsme jeli do Teplic. Tak to je další město, které jsem poznala, díky rodičové! V Cacao Clubu jsme se sešli s malými i velkými kamarády a řádili, co to šlo. A šlo to, i se soplem u nosu.

Dárky ke 3. narozeninám

Jako neměla bych se chlubit a kdesi cosi. Tak nebudu. Ale třeba to bude pro někoho inspirace. Puzzlíky a skládačky na procvičení mozkových závitů, taky náramek a trička na parádu. Moc krásnej růžovej polštář z obchodu MaxiMUM. Sedáváme na něm s Vincentem, když se díváme na večerníček. Máma nás pro tuto příležitost jen na polštář naaranžovala. Mám pusu ještě od oběda, nevadí?

Dostala jsem odrážedlo First Bike

Rodiče se rozhodli vzít mi mé milované Enduro a udělat ze mě velkou holku, co brázdí ulice na First Biku. Takže rok se s rokem sešel a já mám další prima video z nového dopravního prostředku. No, nějaký měsíc potrvá, než budu pirátkou silnic. Ale ten zvonek! Za ten květinový zvonek s legračním zvukem Enduro klidně odevzdám. Ještě se ho musím naučit používat v praxi. 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..