Tatra 148 pro holky? No jasně!

Bum, bác. Panenka letí do kouta. A za ní plyšový zajíček. Princezna Lily Anička odhazuje holčičí hračky a pospíchá k dětskému stolečku. Chytne se za něj a šoupe jím po pokoji: “en en enene”, hučí si potichu.

“Maminko, nedá se nic dělat, ta holčička potřebuje pořádné auto,” rozhodl královský tatínek, “hraje si, že je řidička, vidíš to?”

“No jo, máš pravdu,” odsouhlasila maminky Lilinky, “ale jaké auto máš na mysli?”

“To je jasné,” zaburácel vesele tatínek, “potřebuje Tatru 148!”

Tatínek jednohlasně rozhodl a tak se také stalo. Maminka Tatru 148 koupila v obchodě Prodeti.cz. Objevila tento obchůdek na internetu a zamilovala si ho na první vyzkoušení. Akorát Tatru 148 nenašla podle věku. A už vůbec by na ni nenarazila, pokud by se zaměřila na hračky pro holčičky.

Holt Tatra 148 je velké auto na písek. A pro kluky, kteří se vrhají do velkých staveb z písku a kamínku. A Lily Anička bourá mýty. Zatím s Tatrou brázdí pouze po kuchyni a v pokojíčku, ale brzy s ní vyrazí do ulic.

A co všechno s Tatrou 148 může dělat holčička?

  • Dopravní prostředek – Může v něm sedět a nechat se vozit. Jedná se o velmi pohodlný způsob cestování z bodu A do bodu B. 🙂
  • Taxi – Může sama převážet zvířátka, která předtím odhodila. Plyšové zajíčky a panenky.
  • Opora – Pokud je Tatra 148 dobře zaparkovaná (u zdi), může se použít jako opora při vratkém stání.
  • Bonus navíc – Tatínek může vozit pejska. Tatínek může vozit sebe. Tatínek může vozit sebe a pejska. Tatínek může vozit sebe a Lilinku.

Tatra 148 prý uveze až 100 kg. Zatím ano. 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..