Paňák Bořek, prasátko Anežka a žabka Kva Kva

Je zima. Fouká vítr, občas zaprší. Jste v posledním stádiu těhotenství. Bydlíte v paneláku bez výtahu. Máte dvouletou holčičku. Všechno z výtvarné výchovy jste zapomněli. Vidíte se v tom?

Nezoufejte. Nesplachujte ruličky od toaleťáku, nenechte svého muže vyhazovat krabice.
Kupte tempery, barevné papíry, štětce. Trhejte, stříhejte, malujte a barvěte. Proč? Bude vás to těšit. Strávíte pěkné chvilky s rodinou. Vyzkoušíte si, co ještě umíte. Budete tvořit pro své miminko a s ním. Do čeho jsme se zatím pustili u Vránů?

Prasátko Anežka

Jako první k nám zavítalo prasátko Anežka. Vylouplo se z krabice od bot. Originální, bez mustru a přípravy. Také to tak dopadlo. 🙂

Nožky mu brzy upadly. Na hraní to prasátko věru není. Ale Lily Aničce udělalo radost. Pokaždé, když ho viděla, snažila se roztomile zachrochtat.

prasatko-anezka-3

prasatko-anezka-1

Paňák Bořek

Paňák Bořek je (tedy spíše byl) imitací na interaktivní hračky, které se zapínají, zavazují. Dělali jsme ho bez návodu, zato s láskou. Moc se neujal, brzy mu Lily Anička utrhla nožičku. Krk jsme museli obvázat lepící páskou, jinak by mu upadla hlava. Ale byla s ním legrace!

panak-borek-1

panak-borek-3

Žabka Kva kva

S tatínkem si Lily Anička vytvořila roztomilou žabičku z toaletní ruličky. Žabička Kva Kva je zatím největší “držák”. Možná proto, že je Adam precizní UX designér a proto výrobu žabičky podrobil důkladné předimplementační analýze.

No řekněte, nebude ta naše dceruška Lily Anička kreativec?
zabka-kvakva-1

zabka-kvakva-2

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..