Pohádka o tom, jak tatínek Lilince spravil bříško

Byl večer a maminka byla celá zoufalá. Unavená a toužící po spánku. Na odpočinek si ale vybrala špatný den. Z ložnice, kde spinkala Lily Anička, se ozýval vřískot, nářek a vztekání.

“Tatínku, co s tou holkou provedeme. Je k neutišení“, vzdychla si maminka. Tatínek se vydal do patra za Lilinkou. Již tolikrát ji uklidnil, že to zvládne i dnes. Maminka si oddechla. Lilinka už věděla, že maminka ty prsa má a že ji je vždy nabídne. Zato tatínek je neměl a Lilinka s ním musela chtě nechtě usínat “po tatínkovsku” a bez mléka. A zvladali to.

Jenže dnes ne a ne. Když už Lilinka plakala něco přes půl hodiny, moudrý tatínek začal hledat ještě moudřejší rady na internetu.

Víš co hledal, milá Lilinko? Něco jako: “Lily bolí bříško a má zaražené prdy“. Fakt!

I pejsek Mimi v tu chvíli přispěchal na pomoc: “Lily, když mě bolí bříško…”,

“Běž spát”, houkla maminka. Rady od pejska zrovna teď nepotřebovali. Pejsek se pomalu odšoural na své místo a přitom si brmulal: “To je ale psí život tohle… ”

Tatínek začal Lily Aničce masírovat bříško mastičkou. Moc to ale nepomáhalo. Přistoupil k druhé metodě. Malé Lilince začal masírovat zadeček. A ufff! Povolilo to. To bylo radosti v rodině u Vránů.

Ještě nějakou chvíli maminka i tatínek střídavě Lily Aničku masírovali a chovali, až nakonec brekot ustal a Lilinka vyčerpáním usnula na mamince.

To byla Lilinko pohádka o tom, jak jsi zažila první trápení a vidíš, všechno přebolí!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..